Primele spectacole câștigătoare la concursul de proiecte 9G (Noua Generaţie), inițiat de Teatrul Național Bucureşti (TNB) prin Centrul de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava” şi dedicat tinerilor independenți, ies la public.

Astfel, pe 20, 21 şi 22 iunie, va fi prezentat “Distopie. Shakespeare Remix”, un spectacol „despre putere în toate formele ei, o analiză profundă, construită modern, 100% Shakespeare. O demascare şi demistificare a realităţii. Un spectacol plin de întrebări despre om și natura lui violentă în continuă adaptare cu “evoluţia societăţii” . Armele s-au schimbat, voința de putere a rămas la fel de violent înrădăcinată în structura lui profundă?”, după cum afirmă reprezentanţii TNB.

Regia şi scenariul spectacolului “Distopie. Shakespeare Remix” sunt semnate de Catinca Drăgănescu. În distribuţie figurează Cristina Drăghici, Oana Popescu, Simona Cuciurianu, Vlad Udrescu, Vladimir Purdel, Crina Ene şi George Albert Costea (voce). Decorul a fost realizat de Ioana Drăgănescu, iar costumele și machiajul, de Sorana Țopa.

Reprezentaţiile vor avea loc în Sala Mică a TNB, de la ora 20.00. Intrarea va fi liberă, pe bază de rezervare la adresa de e-mail rezervare.tnb@gmail.com.

„Distopie. Shakespeare Remix”, primul spectacol prezentat la TNB prin programul 9G (Noua Generaţie)