Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) vă invită să participați miercuri la o nouă serie de prezentări din cadrul programului intitulat Secrete la vedere, care vor avea loc în Galeria de Artă Europeană.

În această lună, traseul propus de voluntarii Consiliului Adolescenților la MNAR va prilejui descoperirea altor secrete și a unor noi povești intrigante. Lucrarea vedetă va fi Răstignirea de Jacopo Bassano, prezentată în tandem cu alte trei tablouri: Venus şi Amor de Lucas Cranach cel Bătrân, Sfânta familie de Frans Floris de Vriendt și Portret de tânără cu căţel de Marie Victoire Lemoine. Temele abordate vor fi: artistul și semnătura sa, secretele descoperite pe parcursul procesului de restaurare, precum și paternitatea lucrărilor menționate.

Secrete la vedere este un program oferit publicului vizitator doar în prima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice (miercurea gratuită), sub forma unor vizite ghidate de la orele 11.30, 14.30 și 17.00, durata lor fiind de aproximativ o oră.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea în ziua susţinerii ghidajului, pe lista de la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană.

Secrete la vedere, la MNAR