Cunoscutul scriitor și eseist român Andrei Plesu este invitatul serii de 15 aprilie la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru a susţine o lectură publică, în cadrul programului “Dacă e marţi, scriitorii îţi citesc”, a anunţat editura Humanitas.

Andrei Pleşu va citi din ediţia a doua a volumului “Despre frumuseţea uitată a vieţii”, apărută de curând la Editura Humanitas.

„Sunt bucuros să aflu că această antologie de texte publicată acum trei ani a stârnit, în suficientă măsură, interesul public, încât să determine editura să o retipărească. Profit de ocazie pentru a îmbogăţi volumul cu 25 de texte noi, apărute în presă după 2011 (…) Cititorul va vedea, parcurgând cartea de faţă, că ea nu livrează «reţete» de viaţă, soluţii garantate pentru «achiziţionarea» fericirii. Îi propun doar o «împreună-alergare» spre normalitate, spre recuperarea unei mai fireşti aşezări în nebuloasa cotidiană: un efort de «aerisire» în atmosfera îmbâcsită a veacului… „, nota Andrei Pleşu la apariţia celei de-a doua ediţii a cărţii.

Lectura public va începe la ora 19.00.

Lectură publică cu Andrei Pleşu, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu