Librariile Humanitas şi Booktopia.ro îşi invită cititorii pe 23 aprilie, de Ziua Mondială a Cărţii, la “Maratonul de citit”, au anunţat joi organizatorii evenimentului.

„Tu citeşti – şi noi donăm! Pentru fiecare participant la maraton, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Dacă ştii o bibliotecă din zona rurală aflată în dificultate sau dacă ai o altă cauză pe care am putea s-o sprijinim, scrie-ne la contact@booktopia.ro. Ne dorim să alegem împreună la cine vor merge cărţile!

Tot ce trebuie să faci este să vii miercuri, 23 aprilie, la cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi”, afirmă organizatorii evenimentului

Pe 23 aprilie, programul librăriei se adapteaza nevoilor cititorilor. “Înscrie-te la Maratonul de citit, cheamă-ţi prietenii şi stăm până-n noapte să ascultăm fragmente din cărţile tale preferate. Dacă te înscrii pe www.booktopia.ro la maraton (ai nevoie de cont), primeşti 20% la toate cărţile din librărie. Cu alte cuvinte, cu cât se citeşte mai mult, cu atât prelungim reducerea pentru toţi cei care ne trec pragul. Pregătim multe alte surprize şi invitaţi de seamă în fiecare librărie Humanitas”, mai spun organizatorii.

La campanile participă editurile Polirom, RAO, Litera, Curtea Veche Publishing, Nemira, Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Multimedia.

Maratonul de citit, de Ziua Mondială a Cărţii