Baletul „Lacul lebedelor” de P.I. Ceaikovski, în interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheață din Moscova, va fi prezent pentru prima oară la Sala Palatului din București, pe 29 mai, au anunţat organizatorii.

Cu ajutorul a zeci de profesioniști, efecte speciale și nu mai puțin de trei tone de fulgi de gheață, scena Sălii Palatului se va transforma pe 29 mai într-un patinoar. Spectacolul va putea fi văzut și la Constanța, pe 31 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, și la Iași, pe 3 iunie, la Teatrul Național.

Regalul Baletului Rus — Lacul Lebedelor este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmând a fi interpretat într-o viziune ultramodernă, prezentat în premieră în România de membrii Teatrului Clasic de Balet pe Gheață din Moscova. Aceștia au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, susținând spectacole în zeci de țări precum Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica, etc.

Pentru spectacolele din București, Constanța și Iași biletele sunt disponibile în toată rețeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul, Librarium și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan — stația de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, eventim.ro.

Teatrul Clasic de Balet pe Gheață din Moscova, în premieră la București cu Lacul lebedelor