Noul Cinematograf al Regizorului Român vă propune o seară de film cu un concept inedit și vă invită la un blind-date cu un film, în data de 18 aprilie, la ora 20.00.

La sfârșitul filmului, doi cinefili norocoși vor câștiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La un Ceai.

Pe 18 aprilie, primăvara aceasta, vă invităm la o seară de film organizată întocmai ca un blind-date. În spiritul, desigur, al iubirii pentru filme și socializare.

Te provocăm să te lași pe mâna noastră și te surprindem cu un film de nota 10: nici tu nici prietenii tăi nu vor ști ce va urma pe marele ecran. O întâlnire pe nevăzute cu filmul nostru, în avanpremieră pe marele ecran.

Iubirea pentru film ne apropie, căci în seara aceasta nu vei rămâne doar cu amintirea filmului. Noi avem de gând să ne cunoaștem, să vorbim, să ne ascultăm, să oferim publicului șansa de a comunica, să schimbăm în această seară statutul persoanei necunoscute care stă lângă noi la cinema.

Pe 18 aprilie poți intra în jocul nostru și te vom trimite la o seară aromată cu ceai Blooming Love și prăjituri delicioase oferite de ceainăria La Un Ceai. Vei merge cu un alt cinefil norocos ca și tine, dacă vă veți înscrie la tombolă și veți fi câștigători, la sfârșitul serii. Discuția dintre voi nu va fi greu de inițiat, veți avea de zis multe despre filmul văzut.

Vă așteptăm cu drag, cinefili din toate colțurile, la un Blind-date cu un film!

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se află în incinta Muzeului Național al Țăranului Român (intrarea Monetariei nr 3). NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucuresteni care vor sa vada un film intr-o atmosfera linistita si sa participe la evenimente culturale. Biletul la proiecția specială este de 10 lei, preț întreg și 7 lei redus pentru elevi și studenți.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Macondo.

Blind-date cu un film, la NCRR