Cinema Elvira Popescu și Asociația Macondo îți propun o seară de film cu un concept inedit în data de 18 februarie, de la ora 19:00.

Un film surpriză va fi proiectat pentru tine și pentru ceilalți cinefili curioși care vor participa. Și asta nu este tot! Dacă zeii sunt de partea ta, poți câștiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei “La un Ceai”. Vei cunoaște o persoană nouă și cine știe? Poate o să legi o frumoasă prietenie sau o să îți descoperi jumătatea.

Iată regulile:

  1. Ia-ți doza de curaj necesară și mergi la cinema Elvira Popescu în data de 18 februarie, de la ora 19:00.
  2. Filmul care urmează să fie vizionat nu va fi divulgat. Prin urmare, curiozitățile trebuie ținute în frâu. Organizatorii sunt secretoși tocmai pentru a păstra farmecul jocului. Îți dăm doar un singur pont: pelicula este o excelentă poveste de dragoste, o poveste cu scântei, pasională, duioasă și marcantă, în limba franceză.
  3. Înainte de a începe filmul, provocarea blind date va fi adresată spectatorilor, așa că ține-ți degetele încrucișate dacă vrei să atragi norocul de partea ta. Doi dintre participanți care nu se cunosc vor fi trimiți împreună la un ceai. Prin tragere la sorți, aceștia vor câștiga o seară aromată cu ceai Ginger Kiss și prăjituri delicioase la Ceainăria La un Ceai.
  4. Bucură-te de film chiar dacă nu te-ai informat în prealabil despre sinopsis, care este formată distribuția, cine este regizorul. E doar un blind date!

Tariful întreg pentru un bilet este de 15 lei, iar studenții și posesorii cardului Culture pot achiziționa bilete la 10 lei. De asemenea, se pot rezerva bilete și prin Eventbook.

Cinematograful Elvira Popescu se află pe bulevardul Dacia, la numărul 77, aproape de Piața Romană.

Blind date cu un film, pentru cei care vor să se detașeze de rutina