Cea de-a doua ediţie a evenimentului AllStar Underground Session va avea loc joi de la ora 20.00 în club B52, au anunţat organizatorii.

În cadrul evenimentului, generaţia nouă şi veche îşi vor da întâlnire pe scenă pentru un AllStar Underground Session compus din peste 50 de muzicieni.

Pe langa aceste momente memorabile, AllStar Underground Session se va bucura de un recital special – şi pentru prima dată în România – al grupului australian Whitehorse. Special guests: Void Forger. Australienii vor participa şi ei la jam session.

Până în acest moment au confirmat muzicieni din Abigail, Till Lungs Collapse, Tiarra, Nevergoinghome, L.O.S.T., Kistvaen, Domination, Negative Core Project, Chaos Cult, Roadkilsoda, Goodbye To Gravity, Walk The Abyss, Sincarnate, Armies Of Enlil, dar şi mulţi muzicieni din foste trupe sau tineri în ale scenei.

Intrarea este libera şi oricine este binvenit atât pe scenă, cât şi în public. Organizatorii vor pune la dispoziţie backline-ul necesar. Cei care vor să urce pe scenă sunt rugaţi să trimită un e-mail la mightyowlprod@gmail.com. În plus, fiecare membru poate veni cu merchandise-ul trupei din care face parte, organizatorii asigură spaţiul aferent.

Evenimentul va începe la ora 20.00, cu prima parte a sesiunii de jam session, urmând ca de la ora 21.00 să concerteze Void Forger şi Whitehorse, urmat de a doua sesiune de jam session.

AllStar Underground Session, la a doua ediţie