Cu patru stagiuni la activ, cu fiecare a doua miercuri din lună “adjudecată” jazz, cu câteva povești personale “addicted to J” câștigate, Stagiunea de Jazz organizată de Radio România Cultural și Orchestrele și Corurile Radio, la inițiativa bateristului Vlad Popescu, își închide capitolul din an cu o concluzie “Best of Last Years”.

În spațiul uzanțelor nonconformiste de la Teatrul Act, pe 11 iunie, de la ora 19.00, trioul permanent al stagiunii (George Natsis — pian, Adrian Mircea Flautistu — contrabas și Vlad Popescu — baterie) și trompetistul Sebastian Burneci propun un pachet sonor de lux cu cele mai reușite momente jazzistice ale proiectului. În tot acest timp, “hook-urile” n-au fost puține: The windmills of your mind, Afro Blue, Years after Petrucciani, Footprints/Music of Wayne Shorter, So danco samba, What a wonderful world, Portret Bill Evans, Blue Note Years, Songs of great conductors, Homage Chick Corea, O istorie a chitarei în jazz, Forever standards, Cuba Reunion, Swingin” trumpet, Gershwin”s Beautiful World….

Recomandarea vine direct de la artiști la ora concertului și dă, ca de obicei, dependență. Așadar, un pic de cultură a jazzului la final de stagiune la ACT.

“Best of Last Years”, la Stagiunea de Jazz de la Teatrul Act