Legenda rockului românesc, Cargo, va concerta joi, începând cu ora 21.00, la Hard Rock Café, au anunţat organizatorii.

«Infiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rockul românesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor şi o broşură intitulată Jurnal de bord, cu texele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ţi minţile în cap sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta», a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

«In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune», a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Biletele pentru concertul cu Cargo din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.metalhead.ro, dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 70 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Biletele în format fizic se găsesc şi în reţeaua de magazine UMAN şi SENIA din toată ţara şi la Club Rockstadt din Braşov.

Cargo concertează la Hard Rock Cafe

| Muzică |