Cel mai mare festival de operă în aer liber din România, Opera Nights, ajuns la a patra ediţie, vă aşteaptă între 15 şi 20 iulie 2014 la Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Palatul Magna Curia din Deva cu un program colorat şi spumos.

Pentru 2014, organizatorii au pregătit un repertoriu de personaje unul şi unul. Carmen, de Georges Bizet, va deschide festivalul, în seara de 15 iulie, încărcând atmosfera cu pasiune şi dramatism. Pe 16 iulie continuăm cu povestea celebrei Tosca, de Giacomo Puccini, iar pe 17 iulie schimbăm abordarea pentru că în premieră veţi putea vedea la Opera Nights un spectacol de balet – Don Quijote, de Ludwig Minkus. Pe 19 iulie, nu vom dormi… pentru că Turandot, de Puccini, ne cheamă în China să fim martori ai provocărilor ei pentru peţitori, iar pe 20 iulie încheiem optimist cu Văduva veselă, a lui Franz Lehar.

Probabil aţi observat că am sărit o dată între 15 şi 20 iulie – datorită succesului de anul trecut, în seara de 18 iulie 2014 sunteţi invitaţi din nou să dansaţi la Balul Operei într-un decor perfect acordat rochiilor lungi – Sala Dietei din Castelul Corvinilor.

Biletele au fost puse în vânzare şi îşi aşteaptă cumpărătorii melomani şi… lunatici! Nu numai atât, dar tinerii interpreţi de operă vor putea beneficia de un masterclass sub îndrumarea sopranei Leontina Văduva.

Cel mai mare festival de operă în aer liber din România revine