Michael Angelo Batio, cel mai rapid chitarist din lume, va susţine în data de 25 aprilie un concert master class la Bucureşti.

Concertul reprezintă un Warm-up al evenimentului anual denumit Ziua Chitarelor, programat pentru luna septembrie.

Michael Angelo Batio, cunoscut şi sub numele de Mike Batio sau MAB, este un chitarist rock de origine americană, activitatea sa muzicală fiind cunoscută în rândul iubitorilor de muzică hard-rock şi heavy metal.

Chitaristul american se remarcă prin tehnica desăvârşită cu care interpretează în acelaşi timp la două chitare precum şi prin viteza cu care cântă la chitară, fiind recunoscut oficial de către Guitar One Magazine 2003 ca fiind cel mai rapid chitarist din lume.

Cu ocazia evenimentului din Bucureşti, Michael Angelo Batio a ales un chitarist român (Tiberiu Galea) alături de care va interpreta o melodie instrumentală şi va filma un videoclip. Chitaristul român ales de MAB este considerat cel mai rapid din România din segmentul de vârstă sub 20 ani, fiind totodată şi fondatorul trupei rock Paradox.

Concertul susţinut de Michael Angelo Batio se va desfăşura în data de 25 aprilie începând cu ora 19.30 în club Stuff Vama Veche din Bucureşti (str. Berzei 25A).

Intrarea este liberă, pe bază de rezervare.

Cel mai rapid chitarist din lume vine la Bucureşti