Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor două noi compoziţii, într-un concert special, intitulat “Astă lume”, în data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Celelalte Cuvinte şi-a obişnuit publicul cu o identitate aparte. După un amplu proiect acustic – Trup şi suflet – care a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din Bucureşti şi un turneu naţional în nu mai puţin de 12 oraşe din întreaga ţară, a venit vremea ca trupa să apară în faţa publicului cu noi piese.

Astă lume şi Muza mea sunt, întâi de toate, două piese de o factură muzicală aparte în peisajul repertoriului trupei, fiind diametral opuse, prin ceea ce reprezintă.

Despre Astă lume, piesa care dă şi numele concertului, Călin Pop spune ca “a fost compusă în prima parte a anului trecut”. Cu mesaj social evident şi structură complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoară şi care, de multe ori, ajunge să umilească, să neîndreptăţească şi să condamne cu nepăsare condiţia umană, o lume care ”nu e a mea”, a noastră. O piesă mai lungă, care ne reprezintă pe toţi, mai spune Pop.

“Muza mea a fost realizată în partea a doua a anului trecut, în perioada în care trupa pregătea concertul acustic de la Cinema Patria. Este o piesă interpretată în manieră acustică, ce a fost cântată în premieră la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trăirile complicate şi dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muză, care i-a călăuzit în timp inspiraţia pe drumuri întortocheate şi pline de răscruci”, adaugă Călin Pop.

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce în Hard Rock Cafe evenimentul “Astă lume”, atât cu cele două noi creaţii, cât şi cu piese ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început şi multe altele.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare, iar în format fizic în reţeaua de magazine UMAN din toata ţara. Biletele costă 50 de lei cu loc la masă şi 80 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Celelalte Cuvinte lansează două noi piese, la Hard Rock Cafe