Două braţe cu aplomb ale artei urbane – electro sound design și spoken word poetry – se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.00, la Conc3pt într-un proiect care în sfârşit face franjuri convenţiile.

Conceput pe o structură modulară, proiectul oferă o experienţă de improvizaţie clădită pe atmosferă şi permite celor prezenţi să influenţeze performance-ul, atunci când o idee sau un afect prinde proporţii epice. În România nu s-a mai încercat ceva similar.

Artişti:

Bandesnaci (Vladimir Coman-Popescu)

Producător de muzică electronică, sound designer și live performer cu un sound sculptat cu multă grijă. Practică arta controllerism-ului: creează de la zero piese întregi de muzică electronică, pe viu, ca parte dintr-un performance. Muzica lui l-a condus prin Marea Britanie, Germania și pe coasta de Est a Statele Unite, iar primul său album de chillout, „Sleeping Skies, Wandering Planets” este ușor de găsit pe iTunes, Amazon sau la bandesnaci.bandcamp.com & http://bandesnaci.com/.

Komartin

Poet, traducător, editor şi performer, interesat de diverse forme de expresie poetică şi de îmbinarea sunetului cu textul (sound poetry, slam, spoken word). A publicat patru volume de poezie în România şi unul în Austria şi lucrează, începând cu 2013, împreună cu Bandesnaci, la proiectul Chill Pill.

Miriam Toma

Pianistă, gravoare, graficiană şi scenografă, membră a trupei Flirt in Lust şi, din februarie 2014, parte a proiectului Chill Pill.

sorin despoT

Om, are un nume de jucărie și e îndreptățit să redenumească tot ce poftește, fiindcă oamenii tocesc limba, iar lui nu-i place exclusiv lucios. Este bărbat și poate fi în multe privințe haios, însă nu găsește niciun motiv serios de a glumi cu cineva. Este poet, lumea sa poate, așadar, să fie guvernată arbitrar, deconstruită pertinent până la cenușa din care se ridică. sorin despoT, poetul laureat al parcului Cișmigiu.

Neil McCarthy

Poet irlandez care a participat la numeroase proiecte în colaborare cu muzicieni şi a performat la diferite festivaluri şi evenimente în Dublin, Viena, Budapesta, Melbourne, New York, Denver, Los Angeles etc. „He is a mean pool shark and pound for pound the best Boggle player in America. He currently lives in Los Angeles.”

Delia Andrieş

Pictează şi greşeşte prin faptul că vrea să teoretizeze arta. Începând cu 2009, realizează scenografii de teatru, participă la expoziţii de artă vizuală, publică în volume de estetică şi teoria artei şi organizează evenimente cultural-artistice sub egida platformei eXpus, deşi ar prefera să stea în pat. Din februarie 2014, cântă alături de Bandesnaci în proiectul Chill Pill.

CHILL PILL 3