Concert Cargo, în Club Live din Bucureşti

Formaţia Cargo va concerta vineri în cel mai mare club de muzica live din Romania, Club Live din Bucuresti. În deschidere va canta formaţia The Dada.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rockul românesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”.  Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, „Destin”, iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor” şi o broşură intitulată „Jurnal de bord”, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000, se lansează „Bagă-ţi minţile în cap” sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat „XXII”, ce conţine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei,  “Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. Cargo înseamnă Adi Bărar – chitară, Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Carja – clape şi Florin Barbu – bass.

Accesul în club se va face începând cu ora 22.00. Biletele pentru concertul Cargo din Club Live pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, la preţul unic de 50 de lei. Rezervarea locurilor la masă se face la unul dintre numerele de telefon 0731248468 sau 0741141079.

ClubulLive din Bucureşti a fost deschis în luna februarie a acestui an, aducând un concept inovator şi o experienţă nouă tuturor bucureştenilor, alături de tehnologie de ultima generaţie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE este situat pe str. Turturelelor, nr 11.

 

Concert Cargo, în Club Live din Bucureşti

| Muzică |