Bucureştenii sunt invitați pe 13 aprilie, de la ora 20,00, în Duminica Floriilor, în Parcul Titan, la un concert extraordinar de paşte, care va avea loc pe o scenă amplasată pe malul lacului și va reuni peste 400 de artiști.

Pentru că în acest an Biserica Ortodoxă și cea Catolică sărbătoresc la aceeași dată Învierea Domnului, evenimentul unește într-un spectacol mare muzica religioasă ortodoxă, catolică precum și a altor confesiuni.

Astfel, în cadrul concertului vor fi prezentate piese din muzica sacră din marea creație universală semnate de J.S. Bach, W.A. Mozart, A. Vivaldi, dar și piese muzicale religioase create de compozitori români  E.Humulescu, P. Constantinescu și mulți alții. Ele vor fi dăruite publicului în interpretarea de excepție a soliștilor Irina Iordăchescu, Marcel Pavel, Vlad Miriță și Mediana Vlad acompaniați de Corul Catedralei Sfântul Iosif, Orchestra Viv’Arte și Corul Amicus, dirijor orchestră Tiberiu Oprea, dirijorul corului Dan Jinga.

În Parcul Titan se va deschide și o expoziția de icoane pe sticlă și pictură cu tematică pascală, lucrările fiind realizate de copiii de la atelierul de arte plastice din cadrul programului socio-educativ Pepiniera de Talente, dezvoltat în școlile din Sectorul 3.

Concertul extraordinar de Paşte deschide noua stagiune 2014 a programelor și evenimentelor culturale în aer liber, oferite de Primăria Sectorului 3 și organizate de Centrul Cultural Casa Artelor.

Concert extraordinar de Paşte, în Parcul Titan