Gotod Café va găzdui joi, de la ora 21.00, un concert cu Irina Sârbu Band.

“Irina Sârbu este una din cele mai delectante oferte naţionale ale domeniului”, apreciaza criticul muzical Daniela Caraman.

Calitatea vocii sale, timbrul special si inconfundabil, bogatia imaginatiei improvizatorice, performanta in acrobatie vocala au impus-o definitiv printre cei mai buni tineri vocalisti romani de jazz. Curioasa, intr-o permanentă căutare de nou, Irina Sarbu cantă în concerte şi recitaluri alaturi de diferiti instrumentisti insa, in ultimii ani, colaboreaza cel mai des cu pianistul Puiu Pascu, contrabasistul Ciprian Parghel si percutionistul Tudor Parghel.

Proiectul Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio este unul de succes confirmat pana acum in foarte multe concerte. Repertoriul este alcatuit din piese cunoscute de gen – jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzica romaneasca interbelica, muzica franceza. Originala este insa interpretarea care, de la o aparitie la alta, este din ce in ce mai spectaculoasa prin expresivitate, improvizatie, imaginatie, demonstratie de virtuozitate, tehnica solo si de grup. Jocul relatiilor dintre voce si instrumente este de fiecare data altul astfel incit fiecare concert are statut de unicat.

Concert Irina Sârbu Band, la Godot Café

| Muzică |