Bucium, Tudor Turcu & Band și The ROCK se alătură trupelor Grimus, ZOB, Truper și AURA și vor concerta în cadrul cauzei „#ÎmpreunăRezistăm” în concertul Legal Rock de vineri, 13 noiembrie, de la Arenele Romane, informează un comunicat al organizatorilor.

Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociației Stop Autismului și pentru victimele din Colectiv. Fondurile obtinute vor fi donate familiilor victimelor din clubul Colectiv prin intermediul Fundatiei Estuar.

„Ne-am gândit și noi, la fel ca toți organizatorii de evenimente din perioada asta, dacă trebuie să anulăm concertul de vineri. Am hotărât să mergem înainte. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum, așa că vom da un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile, pază, ambulanță, jandarmi și pompieri și fără tragedia petrecută, pentru că așa se impune, iar cei care au organizat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi. Dar poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare”, au declarat organizatorii în comunicatul citat.

Gazda evenimentului va fi prezentatorul Cristi Hrubaru.

Spectacolul programat inițial pentru data de 7 noiembrie a fost amânat de organizatori pentru 13 octombrie, ca urmare a incendiului violent ce a avut loc pe 30 octombrie în clubul bucureștean Colectiv. Portile se deschid la ora 18.00, iar prima trupa va urca pe scena dupa ora 19.00.

Biletele pot fi găsite în rețelele Eventim si IaBilet.

De asemenea, „#ÎmpreunăRezistăm” și Dark Side Booking Academy vor organiza sâmbătă, 14 noiembrie, un concert caritabil pentru victimele #Colectiv, la Arenele Romane.

Trupele invitate sunt: Paraziții, Șuie Paparude, ROA, Coma, Emil Breathhelast, The Kryptonite Sparks, Aeon Blank, Tiarra, Sophisticated Lemons, Harlequin_Jack, 9.7 Richter, H8 și Bigail, informează organizatorii.

Concert „Legal Rock” pentru sprijinirea victimelor din Colectiv

| Evenimente, Muzică |