Cea de-a doua ediţie a Grădinesco, minifestival de teatru şi jazz, va avea loc între 23 și 27 iunie la Acuarela și Plastilina.

După succesul de la prima ediție, Grădinesco jazz fest continuă în GrădinAcuarela cu formule inedite de jazz românesc și la Plastilina cu două spectacole de teatru independent cu încărcătură tragi-comică.

În programul festivalului figurează Cats In The Rain, Catrinel și niște Domni, Maestros şi Bossanova duo. De asemenea, vor fi preyentate spectacolele de teatru Ziua Ispășirii – Yom Kippur şi Poveste pentru oameni mari.

Grădinesco este un mini-festival de teatru şi jazz care îşi propune să promoveze şi să susţină artişti de pe scena teatrului şi jazz-ului românesc. “Prima ediţie a Festivalului a adus în spaţiul răcoros al Bistro de Arte unii dintre cei mai buni muziceni de jazz de pe secna românească şi două spectacole de teatru realizate la putere feminină. GrădinAcuarela a fost plină în fiecare zi de festival, iar feedback-ul pozitiv ne-a determinat să trecem la ediția a doua. Anul acesta, am plusat cu cei mai buni instrumentiști ai jazz-ului românesc și două dintre cele mai frumoase spectacole de teatru independent”, afirmă organizatorii, Asociaţia Culturala Imbold.

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale din România. “Galeria” este primul proiect permanent al asociației, un spațiu neconvențional, special amenajat pentru găzduirea expozițiilor de artă contemporană. “Galeria” este completată de spațiul primitor al Acuarela.

Grădinesco, minifestival de teatru și jazz la Acuarela și Plastilina