Les Elephants Bizarres vor lansa pe 29 martie cel de-al doilea album şi vor sărbători evenimentul printr-un concert care va avea loc în Club Colectiv.

Zoologic, noul material al trupei, conţine 12 piese originale (şi un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care şi unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres în ultimul an: de la Nu Mă Opri, la Wish (You We’re Here) sau În Culori.

Noul material vine după o perioadă lungă de aşteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componenţă, ajungând în prezent la formula ideală, cu şapte membri. În tot acest timp, elefanţii au compus piese noi, au refăcut melodii mai vechi, au lucrat împreună pentru a ajunge la forma finală de care să fie cei mai mândri pentru acest album.

“A trecut ceva vreme de la primul album, iar în această perioadă am căutat să ajungem la formula ideală de turmă. Nu am ieşit pe piaţă cu un album fizic, însă, în tot acest timp, ne-am ţinut elefanii aproape scoţând single-uri de care suntem mândri şi pe care publicul le-a apreciat şi fredonat în ultimii ani. 2014 este anul Zoologic pentru noi, iar albumul acesta include cea mai bună variantă muzicală a noastră, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viaţa trupei. #cineecunoi ne va fi alături şi sâmbăta aceasta în Colectiv, pentru a sărbători aşa cum se cuvine”, spun membrii formaţiei despre noul lor album.

Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitaţi, artişti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape şi cu care a colaborat de-a lungul vremii: Deliric, DOC, Cosmin Lupan, dar şi echipa Sector 7. Warm-up-ul evenimentului de sâmbătă seara va fi asigurat de Călin Crișan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers. Şi pentru ca petrecerea să fie de pomină, elefanţii au pregătit şi lansarea celui mai recent clip realizat pentru piesa În Culori, o colaborare cu Deliric.

Zoologic este produs de Music in Space, albumul fiind înregistrat şi mixat de acelaşi Bogdan Popoiag (UNU’), producătorul cu care Les Elephants Bizarres a colaborat de la începuturile sale ca trupă.

Biletele pentru concertul din 29 martie din club Colectiv sunt disponibile la preţul de 20 de lei în pre-sale pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro şi 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului. Deezer se va ocupa de live streaming-ul întregului concert, pentru fanii care nu vor avea cum să ajungă sâmbătă la petrecerea de lansare.

Albumul Zoologic va fi disponibil în magazinele de specialitate din 2 aprilie.

Les Elephants Bizarres lansează un nou album în club Colectiv