Peste 300 de invitaţi din 45 de ţări, la „EUROPAfest” 2014

Peste 300 de invitaţi din 45 de ţări vor lua parte la cea de-a 21-a ediţie a festivalului “EUROPAfest”, care va avea loc în Bucureşti şi Sibiu în perioada 8-24 mai, au anunţat joi organizatorii.

Sub sloganul „It’s all about live quality music!”, festivalul reuneşte patru genuri muzicale jazz, blues, pop şi muzică clasică.

Startul fesivalului va fi dat cu Opening Concert – Ziua Europei, iar în încheire va avea loc Gala EUROPAfest, în care vor evolua cei mai buni artisti, ambele concerte urmând să aibă loc Teatrul Odeon.

Agenda “EUROPAfest” mai include o serie de evenimente atractive, în care muzica live e singura care contează. Fideli muzicii adevarate, organizatorii pun accentul pe calitate şi mai puţin pe comercial, lăsând ca sunetele de flaut, contrabas, chitară, vioară sau prezenţa artiştilor să fie cele care captivează audienţa. Fiecare concert e o lecţie de viaţă, o trăire cu momente de magie şi atmosferă specială, pe care le iei cu tine dincolo de sala de concerte. Oferta e bogata, seri de concerte care se îmbină într-un mod armonios cu jam sessions, caffe festival, workshop-uri şi master-classes.

Agenda festivalului poate fi consultată aici.

Peste 300 de invitaţi din 45 de ţări, la „EUROPAfest” 2014

| Muzică |