Rock britanic în acest week-end, în Club Colectiv

Festivalul Funk Rock Hotel aniversează în acest week-end zece ani printr-o ediţie British, au anunţat organizatorii.

Astfel, în Club Colectiv din Bucureşti vor urca sâmbătă pe scenă Republica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers pentru un super concert.

Britanicii de la Republica promit un show incendiar şi ne vor duce înapoi în anii ‘90 cu super hiturile Ready to Go şi Drop Dead Gorgeous, alături de piese noi şi funky, cu un sound electro infectios, numai bun de dansat.

Startul serii va fi dat de trupele locale, iar fanii indie şi brit pop se pot aştepta la un setlist potrivit cu mood-ul lor. Moebius ne vor introduce în atmosferă cu sound-uri psihedelice şi rock&roll, în timp ce The Speakers vor trezi totul la viaţă prin combinaţia lor unică de riffuri şi sintetizatoare. Seara va continua cu Velosonics, care vor completa atmosfera «british», în timp ce Hot Casandra ne vor face să ne simţim ca în anii ‘80, când vocile puternice în combinaţie cu electro erau în vogă.

Biletele pentru Funk Rock Hotel 10 sunt disponibile la preţul de 30 de lei în presale – pe iabilet.ro şi 40 de lei – la intrarea în club, în ziua evenimentului.

Rock britanic în acest week-end, în Club Colectiv