Singura trupă tribut Pink Floyd din România – Speak Floyd – va concerta în data de 16 octombrie, la Palatul Ghika din București, în cadrul unui eveniment special, care va dura aproape două ore.

Concertul va cuprinde piese de pe albumele Pink Floyd “Dark Side of the Moon”, ”Wish you were here”, “The Wall”, “Momentary Lapse of reason” și “Division Bell”, interpretate cu pasiunea caracteristică celor de la Speak Floyd.

În plus, concertul se va desfășura într-un loc speciala, ce va aduce un farmec aparte evenimentului – Palatul Ghika, o construcţie în stil neoclasic, unică în Bucureşti.

Palatul este o alegere excelentă pentru un concert de exceptie, în cadrul căruia muzica va fi completată de proiecții video aparte, create de artistul clujean Călin Chiorean, care este responsabil și de elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.

Evenimentul va începe la ora 20.00, iar biletele se pot cumpăra din rețelele Eventim.ro, MyTicket și IaBilet.ro

Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010, la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență, cunoscuți publicului și din alte proiecte:

David Bryan (Hotel FM) – vocal;

Sandy Deac (Kappa, Desperado etc.) – clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar;

Kovacs „Kovi” Laszlo (Kappa, Desperado etc.) – electric & acoustic guitars;

Janky Zsolt (Kappa, Desperado) – tobe și percutie;

Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays, Kappa) – bass;

Edi Raita (LeeQuid, Desperado) – clape;

Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon.

Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzica și mesajul maeștrilor muzicii progresive, Pink Floyd.

După mai bine de 30 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a facut ca majoritatea concertele tribute-bandului Speak Floyd din țară și din București să se desfășoare până acum cu casa închisă.

Speak Floyd, concert tribut Pink Floyd la Palatul Ghika