Anti-piesa „Tabloul” dă startul „stagiunii cu final deschis”

Colivia, în colaborare cu Teatrul Independenților Profesioniști și lorgean theatre, prezintă „stagiunea cu final deschis”, un experiment teatral bilunar, anunţă un comunicat de presă.

Stagiunea va debuta sâmbătă, la ora 16.45, cu anti-piesa „Tabloul”, adaptată după Eugene Ionesco de Alexandru Robert Nagy.

Spectacolul a fost distins cu 13 premii în cadrul festivalurilor naţionale de teatru, iar în 2007 a depăşit graniţele ţării, ajungand până la Bruxelles.

Potrivit sursei citate, Colivia este un experiment locativ ce contest normele acceptate de folosire a spațiilor personale. “«Stagiunea cu final deschis» este mai mult decât teatru. La finalul reprezentaţiei, spectatorii vor avea ocazia să schimbe impresii despre spectacol şi să discute cu actorii la un desert oferit de PopUp Dinner şi o băutură din partea casei”, se mai spune în comunicat.

Din distribuţie fac parte Alexandru Robert Nagy, Vlad Drăgulin, Alina Rotaru şi Jean-Lorin Sterian.

Numărul locurilor este limitat. Intrarea se face pe bază de rezervare, preţul unui bilet fiind de 25 de lei de persoană.

Rezervările se pot face la adresa de e-mail colivia@vrabioiu.ro, la numărul de telefon 0720.121.593, prin SMS sau în str. Pache Protopopescu nr. 9, Sector 2.

Anti-piesa „Tabloul” dă startul „stagiunii cu final deschis”

| Teatru |