Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România și Institutul Cultural Român prezintă, marți, de la ora 18.00, în Sala Mare a Institutului Cultural Român, la Clubul Dramaturgilor, a opta premieră a stagiunii: spectacolul-lectură cu piesa “Familia, această celulă de bază a societății cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun și proteza bunicii” de Adrian Voicu.

În distribuția spectacolului figurează Oana Berbec, Silviana Vișan, Larisa Enache și Ionel Barac.

Piesa are un act, nouă scene și patru personaje: o familie compusă din El, dentist cu cabinet particular, Ea, prezentatoare TV, mama ei, fostă secretară de partid la IMGB, și bunica ei, fostă cântăreață de romanțe. Acțiunea se derulează într-un dormitor cu mobilă de la IKEA, incluzând și pat matrimonial. Pe parcursul ei, ies la iveală situații pline de umor, dar și frustrări ori tristeți ascunse în sufletele personajelor ani de-a rândul. În ciuda greutăților cotidiene, la final dragostea învinge!

Specatacolul va fi urmat de discuții moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor. Partener Radio România Cultural. Intrarea este liberă.

Clubul Dramaturgilor. A opta premieră a stagiunii la ICR