Teatrul „D`ale Carnavalului” iși deschide joi porțile cu premiera piesei „Conul Leonida față cu reacțiunea”.

În regia lui Marius Mihail Ghiță, piesa este o comedie de excepție ce merită cu prisosință văzută, cu: Larry Freddy, Mihaela Dumitrescu și Iulia Militaru.

Textul lui Caragiale ne prezintă un cuplu care trăiește izolat de lume, într-un univers creeat de ei in propria casă, acolo unde iși povestesc la nesfârșit aceleași istorii si amintiri.

Leonida, un bătrân care pare că nu le aude dar le potrivește, încercă destul de bâlbâit să-i povestească soției sale Efimița evenimente istorice pe care le-a trăit sau le-a citit, in aceeași gazetă „Aurora Democratică”. Evident că ceea ce citeste zilnic Leonida in „Aurora Democratică” , întelege cu totul altceva față de ceea ce este scris acolo, astfel că în capul lui toate s-au amestecat. Cu atât mai mult cu cât bănuim că el citește tot din același ziar la nesfărșit , fără ca altul nou să-și mai fi cumparat de ani de zile.

Teatrul D`ale Carnavalului este un tânăr teatru de comedie, care își propune să aibă un an plin de hohote de râs în sala de spectacol, cu aplauze furtunoase, cu spectatori veseli, care să plece de la spectacolele sale cu energie pozitiva si spirituală și nu în ultimul rând să pună în valoare piese celebre ale scenei românești.

Spectacolul va avea loc joi de la ora 19.00. Pentru bilete și rezervări poate fi apelat numărul de telefon 0733.028.398.

“Conul Leonida față cu reacțiunea”, premieră la Teatrul D`ale Carnavalului