Între două festivaluri, LSD Theatre Show se va juca duminică, de la ora 19.00, acasă, la Godot Cafe Teatru din București.

Proaspăt întorși de la Festivalul Perform Iași 2014, realizatorii spectacolului se pregătesc să sărbătorească exact un an de la prima reprezentație. De atunci, au numărat peste 2.000 de spectatori, sase festivaluri prestigioase din țară și două premii.

Echipa spectacolului este una de top: regizorul Horia Suru face parte din “Noul val-chip de regizor” al Festivalului de Teatru de la Ploiești, 2014, iar Matei Chioariu este dublu premiat pentru “cea mai bună interpretare” pentru rolul din acest show de teatru.

Pe Isabela Neamțu o mai puteți vedea la Teatrul L.S. Bulandra, în Pescărușul și la Teatrul Național Timișoara, în Gaițele, ați auzit-o o vreme în stațiile din metroul bucureștean și este și producătorul executiv al spectacolului.

“Actorii se folosesc de toate posibilitățile unui show: cîntă, dansează, sparg convenția de spațiu, implică publicul în spectacol. Desigur, este un mod decaptatio benevolentiae pentru un public care vine la café-teatru, cu posibila așteptare de a fi “întreținut”, dar conceptul de spectacol, ca show (TV, dar nu neapărat) susține plauzibil această formulă. De altfel, autorii declară public: “LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol”, scrie Oana Stoica în Dilema Veche.

“Isabela Neamtu și Matei Chioariu fac un tur de forţă actoricesc într-un spectacol plin de vitalitate, regizat de Horia Suru, care nu diferă cu nimic de producții extrem de respectabile din off-ul newyorkez. Îl recomand nu numai pentru asta (ar fi un motiv mai mult decat intemeiat!) dar și din cauză că introduce publicului românesc un text al unuia dintre cei mai importanți dramaturgi americani contemporani, Christopher Durang, câștigătorul premiului Tony în 2013”, afirmă dramaturgul Peca Ștefan.

Doctor’s Studio este o asociație culturală independentă ce își propune să producă și să promoveze proiecte artistice cu strânse și evidente legături cu România și lumea în care trăim, în contextul social — politic actual. Doctor’s Studio promovează experimentul și inovația în artă și militează pentru educarea publicului prin cultură. Inițiatorul Doctor”s Studio este actorul Daniel Popa. “LSD Theatre Show” este a doua producție Doctor”s Studio.

LSD Theatre Show, un an de la prima reprezentație