Data de 28 octombrie marchează un moment extraordinar în lumea teatrului românesc: două nume emblematice, Radu Beligan şi Maia Morgenstern, se vor afla pentru prima oară împreună pe scenă, în premiera absolută a spectacolului Leul deşertului.

Evenimentul va avea loc pe scena Palatului Naţional Al Copiilor (Teatrul Tineretului).

Cariera prodigioasă a actriţei Maia Morgenstern include nemunărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV.

Radu Beligan are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Piesa Leul deşertului, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan distribuţia acestei premiere eveniment îi mai include pe Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa.

Punerea în scenă se desfăşoară sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro.

Maia Morgenstern si Radu Beligan, pentru prima oara pe aceeasi scena