Teatrul de pe Lipscani vă invită la Studio Muse la spectacolul “Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare”, în regia lui Eugen Gyemant.

“Un show provocator, în care trei actori execută într-o oră și douăzeci de minute toate piesele și sonetele lui William Shakespeare. Un spectacol care să-l facă pe Willie să danseze dub-step în mormânt. Toată poezia, pasiunea, energia și delicatețea operelor lui Shakespeare este prezentată într-un număr de virtuozitate care amestecă opera, circul, tragedia cea mai sublimă, happening-ul și spectacolul horror într-un ghiveci gustos și hrănitor”, afirmă reprezentanţii teatrului.

“Spectacolul nostru conține doar 14.205 cuvinte, în timp ce «Operele Complete» editate la Oxford însumează peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese interpretate într-o manieră tradițională durează — fără aplauze — 127 de ore și 58 de minute. Noi vi le vom prezenta — cu aplauze — în numai 75 de minute! Iar la sfârșit veți pleca de aici complet culți!”, mai spus cei de la Teatrul de pe Lipscani.

Distribuția este formată din Dan Rădulescu, Andrei Seușan și Daniel Haralambie/Ionuț Grama.

Accesul în sală se poate face cu o oră înainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Biletele se pot procura de pe www.bilete.ro și de la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12.00-22.00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare, la Teatrul de pe Lipscani