„Oracol”, un one man show pe 8 martie la Colivia

Spectacolul “Oracol”, cea de-a doua producţie din cadrul “stagiunii cu final deschis”, un experiment teatral bilunar iniţiat de Colivia în colaborare cu Teatrul Independenţilor Profesionişti şi lorgean theatre, va fi pus în scenă chiar de Ziua Femeii, pe 8 Martie, anunţă un comunicat de presă.

“Oracol” este un one woman show cu Graţiela Bădescu despre femeia contemporană în relaţie cu iubirea şi identitatea proprie. “Textul scriitoarei braşovene Rucsandra Pop – care stă la baza spectacolului – este un poem urban, o mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului”, se spune în comunicat. O producţie lorgean theatre, “Oracol” a avut până acum peste 30 de reprezentaţii în şapte oraşe, fiind văzut de peste 1.000 de spectatori.

Spectatorii sunt aşteptaţi începând cu ora 16.45 în Colivia pentru a petrece o după-masă inedită în compania unui desert oferit de PopUp Dinner, asistând la amenajarea spaţiului pentru “Oracol”. Spectacolul va începe la ora 18.30.

La finalul reprezentaţiei, Colivia rămâne deschisă pentru schimburi de impresii, discuţii cu cei implicaţi în stagiune şi o băutură caldă din partea casei.

Colivia este un experiment locative ce contest normele acceptate de folosire a spaţiilor personale.

Numărul locurilor este limitat. Intrarea este liberă şi se face pe bază de rezervare.

Rezervările se pot face la adresa de e-mail colivia@vrabioiu.ro,  prin SMS la numărul de telefon 0720.121.593 sau în str. Pache Protopopescu nr. 9, Sector 2.

„Oracol”, un one man show pe 8 martie la Colivia