Stagiunea se reia la Teatrul Tineretului cu o serie de reprezentaţii selecte, au anunțat reprezentanții instituției culturale.

Astfel, pe 19 ianuarie aveţi şansa să vă bucuraţi de punerea în scenă a uneia dintre cele mai frumoase poveşti din literatura contemporană, într-o distribuţie de elită. Marius Manole, Marian Râlea, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu și Serban Pavlu dau viaţă personajelor din Mecanica Inimii, sub bagheta regizorală a lui Chris Simion.

Pe 29 ianuarie sunteţi aşteptaţi la un spectacol imprevizibil despre iubire şi pasiune. Şerban Pavlu, Mirela Oprişor, Gheorghe Ifrim şi Nicoleta Lefter vă dau întâlnire la comedia “Acum ori niciodată”.

Pe 2 februarie Medeea Marinescu şi Marius Manole vă invită la spectacolul “Fă-mi loc” – o comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi… providenţială!

Iar pe 3 februarie este momentul să aplaudaţi doi actori de geniu, care se regăsesc pentru prima oară în aceeaşi distribuţie: Radu Beligan şi Maia Morgenstern vă aşteaptă la spectacolul “Leul Deşertului”. În alte roluri: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa. Regia este semnată de Radu Beligan.

Toate spectacolele se joacă pe scena Teatrului Tineretului de la Palatul Naţional al Copiilor, iar biletele se găsesc la casa de bilete de aici şi online, pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro şi bilet.ro.

Reprezentații selecte, la reluarea stagiunii Teatrului Tineretului