La Teatrul Studenţesc „Podul” va avea loc marţi, de la ora 20.00, spectacolul Ştefan-Vodă după Barbu Ştefănescu Delavrancea.

Pe 1 aprilie, regizorul Cătălin Naum, fondatorul teatrului,  ar fi împlinit 75 de ani. Spectacolul Ștefan-Vodă a fost realizat în memoria lui Cătălin Naum de către actori profesioniști, foști podari, care au lucrat de-a lungul timpului la partiturile acestui spectacol, alături de regizor: Gheorghe Visu (a jucat Ștefan-Voda într-una dintre primele variante ale spectacolului), Ana-Ioana Macaria (Oana, într-o montare din anii 80 a spectacolului Ștefan Vodă, în regia lui Naum), Brândușa Mircea, Mihai Călin, Anca Herțea.

Ei au lucrat cu membrii actuali ai trupei Teatrului Studențesc ”Podul”, pentru realizarea unei variante 2013 a spectacolului, amintindu-și indicațiile regizorale și întâmplările din timpul lucrului alături de Cătălin Naum.

Spectacolul s-a reluat în această toamnă la Teatrul Studențesc ”Podul” , sala „Cătălin Naum”. Noua variantă ”Ștefan Vodă” a fost prezentat și la Suceava pe 8 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” și prilejuit de împlinirea a 60 de ani de existență a instituției.

Regizorul Cătlin Naum a încetat anul trecut din viaţă, pe data de 9 mai.

Spectacol în memoria lui Cătălin Naum, la Teatrul Studenţesc „Podul”