Actorul Istvan Teglas joacă într-un nou spectacol de teatru, intitulat „În parc”, o comedie scrisă și regizată de Radu Iacoban.

Spectacolul  în premieră este o invitație în patru ere ale umanității și o privire concretă asupra relațiilor de dragoste dintre patru cupluri celebre sau mai puțin cunoscute, al căror element comun este o bancă din parc.

Comedia „În parc” va avea primele reprezentații vineri, la ora 19.00, și duminică, la ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor telefonice.

Distribuția spectacolului „În parc” este formată din Ana Ularu/Rodica Lazăr și Istvan Teglas.

„Pe aceeași bancă se așază epoci diferite. E parcul de lângă noi. E parcul nostru. Sunt simboluri sau personaje reale sau lengendare. Suntem noi întruchipați în poet, rege, criminal, omul ocupat de azi. Suntem noi care ne recunoaștem și avem curajul să ne privim, să ne ironizăm, să ne fim indiferenți. Și să ne iubim. E banca pe care am scris o poezie, pe care am flirtat, pe care am dominat, pe care stăm și dăm un sms. Suntem noi, care aem curajul să fim patetici, incredibili, senini, sinceri și cinici. Suntem noi”, spune Rodica Lazăr.

„Ești într-un parc și te uiți în gol la o bancă. Și te gândești că poate acolo într-o zi, Eminescu și Veronica Micle și-au spus vorbe de amor sau că regele Ferdinand și Mița Biciclista puneau țara la cale înainte de primul război mondial sau că Ion Râmaru își dădea întâlnire cu o fată. Și apoi sună telefonul și vezi că e prietenul/prietena care îți spune că întârzie un pic. Și îți amintești de ce ești acolo. De ce ai venit în parc”, afirmă Radu Iacoban.

„O bancă dintr-un parc devine de-a lungul timpului martor la pasiunea dintre un poet național și o Veronica, la spionajul unei Bicicliste pentru un Rege, la îndrăgostirea unui criminal și blazarea unei relații contemporane. Doi actori x patru epoci = 8 personaj savuroase și comice”, declaraă Ana Ularu.

Spectacolul “In parc”, cu Ana Ularu şi Istvan Teglas, în premieră la Godot Cafe Teatru