Spectacolul „Pescarusul. Ultimul act” de A.P. Cehov va avea premiera pe 17 aprilie, de la ora 20.30, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizează un spectacol de teatru-concert, o combinaţie de muzică de operă, muzică post-rock, dans contemporan şi teatru. “Toate într-o oră de emoţie, de iubire, de poveste. O ora în care vei fugi din cotidian, o oră în care sufletul tău se va simţi liber. O oră în care vei deveni un alt „TU”. „Pescaruşul.Ultimul act” este un spectacol produs de Asociatia INSPIRA şi On Stage, două asociaţii independente de teatru. Vă aşteptăm la un altfel de spectacol… , altfel decât orice montare a Pescăruşului de până acum… la un spectacol în care o echipă întreagă s-a dedicat preţ de câteva luni, în care s-a pus mult suflet şi s-au consumat şi s-au construit multe emoţii”, spun autorii spectacolului.

Din distribuţie fac parte Ioana Marchidan şi Istvan Teglas (actori/coregrafi) Cătălina Antal (soprană) şi Ovidiu Chihaia (muzică live).

Preţul unui bilet este de 50 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Elisabeta din Bd. Regina Elisabeta nr. 45.

Spectacolul „Pescăruşul. Ultimul act”, în premieră la Teatrul Elisabeta