Cel mai curat spital din Europa se găseşte în România, la Braşov

La doar 40 de ani, medicul Andreea Moldovan a ales să-și practice meseria în România, țara în care s-a născut și în care a studiat. Provine dintr-o familie de medici și a cunoscut de timpuriu bucuriile, dar și neajunsurile pe care le implică această meserie. Pentru că este un om pe care-l definește optmismul și-a îndreptat întreaga atenție către protejarea sănătății semenilor săi.

După ani grei de specializări în străinătate, Andreea Moldovan, alături de soțul ei care este medic chirurg, și fetița de zece ani s-a stabilit în Brașov și a început să lucreze în cadrul spitalului Sf. Constantin. Alături de o echipă ambițioasă, în 2013, medicul a reușit să câștige un premiu important nu numai pentru spital, dar mai ales pentru România: Spitalul Sf. Constantin a devenit cel mai curat spital din Europa. Premiul a fost acordat după o analiză riguroasă realizată de reprezentanți ai Oragnizației Mondiale a Sănătății.

Programul implementat de Andreea Moldovan, cel care a adus la câștigarea premiului este unul simplu, deloc costisitor și care, cu o bună comunicare și organizare, ar putea fi implicat în orice unitate spitalicească din țara noastră.

Sursa: http://www.romaniatv.net/medicul-andrea-moldovan-a-transformat-locul-in-care-lucreaza-in-cel-mai-curat-spital-din-europa_107567.html

Cel mai curat spital din Europa se găseşte în România, la Braşov

| Oameni |