Herald respectă drepturile celorlalte persoane şi ne aşteptăm ca şi dumneavoastră să procedați la fel.

1. Nu sunt permise amenințările ori altă formă de violență verbală. Vom elimina conținutul care instigă la încălcarea legii sau prezintă un risc real pentru siguranța publică sau privată a membrilor.

2. Nu vom tolera agresiunea și harțuirea. Le permitem utlizatorilor să vorbească liber despre probleme de interes public, dar vom lua măsuri împotriva comportamentului abuziv.

3. Încurajăm punerea în discuție a unor idei, principii, instituții, evenimente și practici, dar nu tolerăm atacul la persoană.

4. Înainte de a partaja conținut pe site, vă rugăm să vă asigurați că aveți dreptul de a face acest lucru. Vă solicitam respectarea drepturilor de autor, a mărcilor comerciale și a altor drepturi legale.

5. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice conţinut sau informaţii pe care le postați pe site-ul Herald, dacă noi considerăm că acestea încalcă Termenii de utilizare.

6. Dacă încalcați în mod repetat Termenii de utilizare, vă vom dezactiva contul.

7. În cazul în care colectati informaţii de la utilizatori, nu le veți folosi fără acordul acestora.

8. Nu veți posta pe site-ul Herald documente de identificare sau informații financiare sensibile ale dvs. sau ale altor persoane.

9. Nu veți eticheta utilizatorii și nu veți transmite mesaje nesolicitate în mod repetat (spam) utilizatorilor.

10. Dacă se dorește reclamarea vreunuia dintre membri pentru încălcarea acestor reguli de utilizare, o puteți face pe adresa: info@herald.ro.

Mențiune: Este posibil ca ceva publicat pe site să fie dezagreabil sau deranjant pentru dvs. fără a îndeplini, însă, criteriile pentru a fi eliminat sau blocat. Din acest motiv, puteți doar întrerupe legăturile cu persoanele al căror conținut publicat pe site vă ofensează.